Alles wat te maken heeft met de Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties in auto's

Alles wat te maken heeft met de Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties in auto's

9 min lezen

Mondiale autofabrikanten streven er voortdurend naar gelijke tred te houden met het tempo van de ontwikkeling van de bloeiende communicatie-industrie. De meeste nieuwe en moderne autoversies bieden informatie- en entertainmentsystemen die manieren bieden om te integreren met smartphones, en dit maakte op zijn beurt de weg vrij voor de opkomst van applicaties zoals Apple CarPlay en Android Auto en de wijdverbreide verspreiding ervan in de wereld. De functies van Apple CarPlay en Android Auto in auto's zorgen voor een veiligere en eenvoudigere gebruikersinterface, naast een soepele toegang tot het koppelen van de inhoud van de telefoon aan het multimediasysteem in de auto. Om meer te leren over hoe en voor welke doeleinden je Apple CarPlay kunt gebruiken, en het gebruik van Android Auto in auto's, bespreken we in dit artikel de gesprekken over de Apple CarPlay-functie in auto's, beide met de gesprekken over de Android Auto-functie in auto's. en we beoordelen auto's die over de Apple CarPlay- en Android Auto-functie beschikken.

Wat zijn Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties?


Toepassingen voor auto-infotainmentsystemen

Apple CarPlay en Android Auto bieden toegang tot veel smartphone-apps en -functies via auto-infotainmentsystemen.
Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties zijn de standaardapplicaties die smartphones met iOS- en Android-systemen verbinden met de infotainmentsystemen in auto's. Apple Car Plus werd in 2014 door de iPhone gelanceerd om speciaal te zijn voor zijn gebruikers wanneer ze de applicatie in de auto nodig hebben. terwijl Google een applicatie heeft gemaakt, werd Android Auto in 2015 geïntroduceerd om handig te zijn voor gebruikers van Android-telefoons terwijl ze in de auto rondrijden en de telefoon willen verbinden met het infotainmentsysteem in de auto.

Zowel Apple CarPlay als Android Auto bieden toegang tot veel smartphoneapplicaties en -functies via de infotainmentsystemen in auto's, terwijl zowel de Apple CarPlay- als Android Auto-applicaties in auto's de veiligheid van gebruikers waarborgen door de applicaties te beperken waartoe toegang kan worden verkregen en toegang te vermijden Om elementen via de telefoon te gebruiken en deze in de auto te gebruiken, zoals berichten, oproepen, navigatie en muziekfuncties die de aandacht en focus kunnen afleiden van wat er tijdens het rijden door de telefoon wordt afgehandeld.

Hoe Apple CarPlay en Android Auto werken in auto's


De telefoon via een USB-kabel op de auto aansluiten
De telefoon is verbonden met het infotainmentsysteem in de auto, waardoor telefoontoepassingen vanuit de auto kunnen worden uitgevoerd en een naadloze integratie tussen de telefoon en de auto kan worden bereikt zodra ze zijn gecombineerd.
Er zijn veel verschillende manieren om Apple CarPlay te bedienen en te gebruiken, evenals het gebruik van Android Auto in auto's, afhankelijk van de aard en het type van zowel de auto als de smartphone. Dit kan worden gedaan door de telefoon met een USB-kabel op de auto aan te sluiten, of draadloos verbinding te maken via Bluetooth van de auto, indien beschikbaar, of door het smartphonescherm op het scherm van de auto te spiegelen als deze functie beschikbaar is.

Op verschillende manieren; De telefoon is verbonden met het infotainmentsysteem in de auto, waardoor uiteindelijk toegang wordt verleend tot telefoontoepassingen via de auto en een naadloze integratie tussen telefoontoepassingen en het infotainmentsysteem van de auto wordt bereikt zodra ze zijn geïntegreerd en het startscherm van uw telefoon op het autoscherm verschijnt door te profiteren van Apple CarPlay-functies en Android Auto in auto's.

Het geeft ook het hoofdscherm weer bij gebruik van Android Auto in auto's; Gepersonaliseerde informatie zoals recente oproepen, herinneringen, bestemmingen, berichten en het nummer dat je het laatst hebt beluisterd, terwijl Apple CarPlay in auto's je het bereik en de iconen van applicaties laat zien met indicatoren onderaan waarmee je bovendien naar extra schermen kunt gaan naar het weergeven van de homeknop die de “Siri” -functie activeert wanneer deze lang wordt ingedrukt.

Het biedt ook zowel Apple CarPlay als Android Auto in auto's; Applicaties zijn vooraf geïnstalleerd op uw telefoonscherm, terwijl u de applicaties kunt kiezen die u normaal gesproken nodig heeft tijdens het rijden en deze op het hoofdscherm van de telefoon kunt installeren, zodat ze via het infotainmentsysteem op het autoscherm verschijnen wanneer u een van beide applicaties gebruikt. Dankzij de functies van Apple CarPlay en Android Auto in auto's kunt u ook spraakopdrachten geven via de stemherkenningsfunctie in Google Assistant of Siri, of door op de opties op het autoscherm te klikken.

Voordelen van Apple CarPlay en Android Auto in auto's

 


Muziektoepassingen afspelen in de auto
De voordelen van de twee apps, die bieden wat u via uw telefoon wilt openen, kunt u in uw auto gebruiken zonder uw telefoon daadwerkelijk te gebruiken en te worden afgeleid tijdens het rijden.
Veel landen over de hele wereld, waaronder de VAE, leggen op; Strenge beperkingen en hoge boetes op het gebruik van de telefoon tijdens het rijden om de veiligheid van chauffeurs en passagiers te garanderen; Daarom kan worden gezegd dat dit het ideale geval is voor het gebruik van Apple CarPlay en Android Auto in auto's, waardoor u kunt profiteren van hun functies die bieden wat u via de telefoon zou willen gebruiken, maar zonder deze daadwerkelijk te gebruiken en de aandacht af te leiden. tijdens het rijden Hieronder noemen we enkele van de meest opvallende voordelen van Apple Car Play en Android Auto in auto's.

De Apple CarPlay- en Android Auto-interface is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken
De mogelijkheid om via beide applicaties eenvoudig en soepel te bellen en gesproken berichten te verzenden tijdens het rijden
Volledige controle over het infotainmentsysteem, waarmee Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties via een aantal media mogelijk zijn, zoals stemherkenning met behulp van de functie “Siri” of “Google Assistant”, evenals de mogelijkheid om het systeem te bedienen via de bedieningselementen van de auto zoals knoppen, knoppen en het aanraakscherm of touchpad
Gemakkelijke toegang tot sociale applicaties, waaronder Messenger, WhatsApp, Skype en andere applicaties

 

Auto's met Apple CarPlay en Android Auto


U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u kunt weten of uw auto is uitgerust met een van de Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties. Houd er in dit geval rekening mee dat de meeste auto's die in 2014 of later zijn geproduceerd; Hij is standaard voorzien van één of beide applicaties, en om dit te verifiëren of de applicatie in de auto te vinden; U kunt de kwestie bekijken in de autohandleiding, of zoeken naar de kenmerken van uw auto door het model en het jaar van uitgave in te voeren in de Google-zoekmachine, of proberen uw telefoon via de applicatie met de auto te verbinden, en als uw telefoon verschijnt of er verschijnt een verzoek om toegang op het autoscherm. Dit betekent dat uw auto is uitgerust met een of beide applicaties!

Terwijl sommige van de systemen die in auto's worden aangetroffen, waaronder bijvoorbeeld de Hyundai-auto uit 2017 en zijn hogere modellen; Beide apps worden automatisch gestart wanneer de telefoon is aangesloten; Andere auto's vereisen activering van de applicatie via het in-car entertainmentsysteem, en dit zijn bijvoorbeeld ook BMW-auto's die zijn uitgerust met het "iDrive 7"-systeem.

Hoe Android Auto of Apple CarPlay in auto's te downloaden


Apple CarPlay verbinden met de auto
De Apple CarPlay-applicatie wordt voornamelijk geïnstalleerd op iPhone-telefoons, terwijl Android Auto op Android-telefoons moet worden gedownload van Google Play.
U hoeft Apple CarPlay niet te downloaden om in de auto van de functies ervan te profiteren; Omdat het voornamelijk op uw telefoon wordt geïnstalleerd als u een iPhone gebruikt, vooral de nieuwere met iOS 7.1 en latere versies, is het ook opgenomen in de instellingen van de infotainmentsystemen in auto's die vanaf 2014 zijn geproduceerd, en dus ook in de applicatie wordt automatisch in de auto uitgevoerd zodra de verbinding ertussen is geactiveerd, zonder dat Apple CarPlay hoeft te worden gedownload.


Hoewel u Android Auto op uw telefoon moet downloaden vanuit de Google Play-winkel om te kunnen profiteren van de functies en voordelen ervan, en de werking van uw telefoon gebaseerd moet zijn op Android 5.0 of een hogere versie van de Android-telefoonbesturingssystemen, en het is vermeldenswaard is hier dat Android Auto wordt gebruikt in auto's voor de technische groep en applicaties van "Google", waaronder "Google Maps" en "Google Assistant", en er wordt ook aangegeven dat als uw auto is uitgerust met de mogelijkheid om te gebruiken en toegang te krijgen voornamelijk Android Auto; U hoeft Android Auto niet op uw telefoon te downloaden, omdat dit kan worden gebruikt door het infotainmentsysteem van de auto.

Conclusie


Speel kaarten op het autoscherm
U kunt de applicaties die u nodig heeft, zoals oproepen, berichten, kaarten, muziekapplicaties en andere functies, gebruiken via de twee applicaties zonder de telefoon in de auto te gebruiken.
een samenvatting; Met zowel de Apple CarPlay- als Android Auto-applicaties kunt u tijdens het rijden toegang krijgen tot de inhoud en applicaties van uw telefoon zonder dat u de telefoon daadwerkelijk hoeft te gebruiken, door de telefoons op de auto aan te sluiten en de applicaties te gebruiken die u nodig heeft, zoals oproepen, berichten, kaarten, luisteren naar favoriete audiofragmenten en andere functies en diensten die beide applicaties bieden, wat bijdraagt ​​aan het bereiken van een veiliger, veiliger, comfortabeler en slimmer rij- en gebruikservaring, die wordt toegevoegd aan de lijst met de nieuwste innovaties ter wereld van auto's.

Vragen en antwoorden over de Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties

 


Hieronder sommen we enkele van de meest voorkomende vragen op die u mogelijk heeft over hoe u om moet gaan met Apple CarPlay en Android Auto en hun voordelen in auto's:

Biedt het gebruik van Android Auto ondersteuning voor het uitvoeren van de YouTube-applicatie?
Android Auto in auto's biedt geen ondersteuning voor het uitvoeren van de YouTube-applicatie vanwege veiligheids- en beveiligingsoverwegingen, terwijl Android Auto toegang tot nummers en muziekclips mogelijk maakt via de "YouTube Music"-applicatie.

Biedt het gebruik van Android Auto ondersteuning voor het uitvoeren van de YouTube-applicatie?
Helaas kun je in auto's geen Android-telefoons koppelen aan de Apple CarPlay-applicatie, maar kun je wel gebruik maken van de installatie van een nieuw scherm in je auto waarop een informatie- en entertainmentsysteem zit dat compatibel is met zowel Apple CarPlay als Android Auto.

Hoe kan ik Apple CarPlay in een oude auto installeren en gebruiken?
Veel oude auto's ondersteunen helemaal geen Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties, maar u kunt de optie gebruiken om een ​​nieuw scherm te installeren dat ook compatibel is met beide applicaties om in dit geval van hun voordelen te profiteren.

Daarom hebben we u in dit artikel uitgebreide en uitgebreide informatie gegeven over alles wat te maken heeft met de Apple CarPlay- en Android Auto-applicaties en het gebruik ervan in auto's. 


© 2024 Audioplay.nl,

    • American Express
    • iDEAL
    • Maestro
    • Mastercard
    • Visa

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.